Heroes organiseren voetbal op het Cruyff Court

BARENDRECHT - In samenwerking met de Buurtsportcoach en het Jongerenwerk van KijkopWelzijn organiseren de Heroes op vrijdag 9 april een voetbal activiteit voor de groepen 7/8.
De locatie waar de activiteit plaatsvindt is het Cruyff-court aan de Ploegwei in Barendrecht. De activiteit wordt gehouden van 14.45 tot 17.30 uur op 9 april. Aanmelden per team (maximaal 8 deelnemers) kan op de website:
www.jongerenwerkbarendrecht.nl.
De kinderen moeten hun eigen sportieve kleding meenemen. Verder zijn er wel andere voorzieningen en activiteiten. Er komen: snacks/drinken, springkussen, muziek, tafel-tennis-tafel en voetbal-tafel. Bij deze activiteit word rekening gehouden met de dan geldende maatregelen omtrent covid-19.
De Heroes van Barendrecht bestaan uit negen kinderen afkomstig van de 1e en 2e klas van de middelbaar onderwijs. De Heroes krijgen een les in het organiseren van een sport-evenement. Dit project wordt georganiseerd door de buurtsportcoach en jongerenwerk.

www.jongerenwerk
barendrecht.nl


Gasten in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 25 maart, ontvangt Jos Vis in tussen 18 en 20 uur weer een aantal gasten in het Sportcafé op Exxact Barendrecht.
In het eerste uur: Leon vd Wilk (voorzitter) en Bart van der Ploeg( leraar) van Tennisvereniging Barendrecht (TVB). De TVB is door de KNLTB uitgeroepen tot vereniging van het jaar en Bart is uitgeroepen tot leraar van het jaar. Daarnaast bestaat de vereniging 65 jaar. Ze gaan het clubhuis verbouwen en er komt een krant.
Aan de telefoon in dit uur Parastu Zahib, voorzitter van de GVB. Deze vereniging is op zoek naar een nieuwe tent.
In het tweede uur: Barry Wijers. Hij heeft aangekondigd te gaan stoppen met zijn tafeltennis carrière. Daardoor raakt Nederland en Barendrecht een belangrijke sporter kwijt.
Verder aan de telefoon: Wouter van der Pas (Buurtsportcoach). Hij vertelt wat de gevolgen zijn voor de sport na de persconferentie van dinsdag.