Open dag bij tennisvereniging een groot succes

BARENDRECHT - Twee weken eerder dan gepland zijn de banen van Tennisvereniging Barendrecht (TVB) geopend en wordt er al flink getennist. “Het is fijn dat we in deze tijden veilig kunnen sporten en dat alle leden hier dankbaar gebruik van maken”, merkt het bestuur van de vereniging.

Op de eerste open dag op 20 maart heeft de tennisvereniging de eerste nieuwe leden mogen verwelkomen. Ze werden in kleine groepen opgevangen door het bestuur en hebben een presentatie gekregen over waarom juist TVB en de trainer dé KNLTB vereniging en trainer van het jaar zijn geworden. Vervolgens hebben ze een rondleiding gekregen over het park en een kijkje in het clubhuis kunnen nemen wat op dit moment wordt verbouwd.

De geïnteresseerden hebben zich gelijk ingeschreven en konden zo gelijk gebruik maken van de aanbieding. “Doordat we met tijdsloten werkten was het veilig en op gepaste afstand. Deze week staan ze al op de baan hun eerste balletje te slaan.”

Op 27 maart is de tweede open dag. Om de Corona maatregelen in acht te nemen wordt er gewerkt met tijdsloten tussen 9 en 12 uur. Aanmelden voor de open dag kan door een mail te sturen naar
info@tvbarendrecht.nl.



Afsluiting Beneluxtunnel

REGIO - Rijkswaterstaat sluit in het weekend van 26 tot 29 maart de Beneluxtunnel in beide richtingen af, voor alle verkeer, wegens werkzaamheden. Vanwege de verkeersveiligheid wordt dan ook de Ketheltunnel in zuidelijke richting afgesloten.
De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 26 maart 21 uur tot maandag 29 maart 5 uur. Het gaat om werkzaamheden aan de besturingssystemen van de Beneluxtunnel.
De Benelux voetgangerstunnel en de fietstunnel zijn afgesloten. Er is voor voetgangers en fietsverkeer een pendeldienst beschikbaar. Tijdens deze afsluiting mogen reizigers de fiets meenemen in de Metro (tussen de haltes Vijfsluizen en Pernis).