Laat je in de watten leggen bij Mace Beauty.
Laat je in de watten leggen bij Mace Beauty. Foto:

Alles in één bij Mace Beauty

BARENDRECHT - Op de Middenbaan in Barendrecht is sinds kort Mace Beauty geopend. Het was altijd al de droom van eigenaresse Angela Baldew een alles-in-1 beautyconcept te realiseren. Nu Mace Beauty na een jaar wachten geopend is, kunnen volwassen én jonge inwoners uit de regio er terecht voor onder andere kappers- en schoonheidsbehandelingen, eyelash- en eyebrow behandelingen, manicure, pedicure en meer. En heel bijzonder: ook voor kids van moeders die zich laten verwennen, is er van alles te doen, zij kunnen terecht in de Little Diva Corner.

Angela haalde de inspiratie voor Mace Beauty uit diverse werelddelen. Ze heeft diverse opleidingen en cursussen behaald. Ze is altijd al gefascineerd door de luxe beautysalons in steden als Dubai en Istanbul.

Angela: “Nederlandse vrouwen verdienen het zichzelf vaker in de watten te leggen. We hebben enorm veel taken op ons bord, van onze eigen carrière tot de opvoeding van kinderen en van het huishouden tot het onderhouden van ons sociale leven. Dan verdien je het om regelmatig even tot rust te komen en je te laten verwennen in een luxe beautysalon"

Hip & happening
Voordat Angela startte met Mace Beauty, heeft ze eerst goed onderzocht wat hip & happening is in de beautybranche. Hierna besloot ze diverse disciplines over drie etages te verspreiden en met de beste merken te werken. In de showroom zijn de kappersafdeling en de nagelcorner voor manicure en pedicure gevestigd. Op de begane grond is de schoonheidsspecialisme kamer en de eyelash- en browbar te vinden en daar is ook de Little Diva’s corner ingericht.

In dit luxe gedeelte voor kids van 4 tot en met 12 jaar kunnen kids-arrangementen geboekt worden zodat ook girls mooi gemaakt worden terwijl de mamma's verwend worden. Naast kappersbehandeling kunnen jonge beautylovers ook een manicure- of pedicure behandeling krijgen, van henna-art voorzien worden en helemaal mooi gemaakt worden met prachtige accessoires en sieraden. Vervolgens kunnen ze shinen voor de TopModels muurschildering en de mooiste selfies maken. De bovenste etage is gereserveerd voor behandelingen van cosmetische artsen. Deze etage wordt in de toekomst ingevuld en klanten kunnen hier later terecht voor behandelingen met botox of fillers en voor vitamine-boost behandelingen. Ook zijn er plannen voor voor VIP behandelingen in Istanbul. De consultancy betreft neuscorrecties, borstvergrotingen etc vinden in Barendrecht plaats, maar de operaties in Istanbul.

Via www.macebeauty.nl kan men een afspraak maken en alle informatie vinden. In april ontvangen nieuwe klanten als extraatje een mooie gratis goodiebag.

Middenbaan 33.