De wethouder bezorgde het eerste exemplaar.
De wethouder bezorgde het eerste exemplaar. Foto: Ronald Hooijmeijer

Eerste Ontmoetingsgids overhandigd

BARENDRECHT- Op donderdagmiddag 25 maart heeft wethouder Reshma Roopram het eerste exemplaar van de nieuwe Ontmoetingsgids overhandigd aan Anneke Kranz van Ommeren van Stichting de Toekomst. Dat gebeurde voor de ingang van de vestiging van De Toekomst naast de Watertoren.
De Ontmoetingsgids is een gids met activiteiten, informatie en interviews voor de 65 plussers van Barendrecht. Deze maal staat er onder meer een interview in met wethouder Roopram.

De Ontmoetingsgids is niet geheel nieuw. Deze gids wordt al meerdere jaren uitgebracht in Barendrecht. Hij werd op verschillende plaatsen in de gemeente neergelegd, zodat mensen een exemplaar mee naar huis konden nemen.

Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet. De gids is in een nieuw jasje gestoken en worden er zeker 6000 exemplaren verspreid onder de 65-plussers in heel Barendrecht. De gids kan niet worden afgehaald.

De Ontmoetingsgids is een uitgave van Kijk op Welzijn. De bezorging ervan wordt gedaan met hulp van Stichting de Toekomst en Stichting Present Barendrecht.