Kennismaking met Heer Jan.
Kennismaking met Heer Jan. Foto:

Heer Jan ontvangt schooljeugd

HEERJANSDAM - Op zondag 28 maart heeft tennisvereniging TV Heer Jan leerlingen van de basisscholen in Heerjansdam in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met de tennissport.

Het was een wat winderige ochtend maar dat mocht de pret niet drukken. Tennisschool Rob Mentink, in de persoon van Bregt, heeft een indeling gemaakt op leeftijd en de jonge talenten de eerste beginselen van de tennissport bijgebracht. Met veel enthousiasme waren de deelnemers, na een speelse opwarming, druk in de weer met ‘dribbel, dribbel, splitstep’. Daarna konden zij met heuse rackets op de juiste maat hun slagen oefenen. En eerlijk is eerlijk, dit ging best goed….
“Als je nu denkt: ‘wat jammer, ik heb dit moeten missen voor mijn kind’, laat het ons even weten. We organiseren dit, bij voldoende aanmeldingen, met veel plezier nog een keer. Stuur even een mailtje naar contact@tvheerjan.nl”, meldt het bestuur van de vereniging.

TV Heer Jan is er niet alleen voor de jeugd. Ook voor de recreatieve volwassen tennisser is er genoeg te beleven (als het allemaal weer mag). Denk aan openings-, open-, en sluitingstoernooi, invitatie-, en senioren dagtoernooi en natuurlijk volop de gelegenheid om competitie te spelen.

De vereniging beschikt over een aantal all weather banen waardoor er het hele jaar door kan worden getennist.
Neem voor informatie contact op met ledenadministratie@tvheerjan.nl.
Voor tennislessen (een proefles) kan men contact opnemen met info@tennisschoolrobmentink.nl