Anderhalf miljoen kijkers voor Roopram

BARENDRECHT – De aflevering van het tv-programma ‘Het mooiste meisje van de klas’ met wethouder Reshma Roopram, is dinsdagavond uitstekend bekeken. Er keken 1.559.000 mensen naar het programma op NPO 1. Er keken gemiddeld 1559.000 mensen naar het programma op NPO 1. In totaal keken er 2.483.000 mensen. Alleen de journaals van de NOS en RTL trokken meer kijkers.
In het programma vertelde Reshma Roopram over haar jeugd in Den Haag. Ze werd in de eerste klassen van de middelbare school erg gepest. Ook vertelde ze hoe ze in de politiek terechtgekomen is. Haar ambitie is een functie in de landelijke politiek.

Politie zoekt camerabeelden schutter

BARENDRECHT - De politie is op zoek naar camerabeelden van de Meerwedesingel en omgeving. Hier is zondag een woning beschoten.
Zondag 5 april rond 21.15 uur loste een donkergeklede man een schot op een ruit van een woning aan de Meerwedesingel. Een bewoonster werd opgeschrikt door een knallend geluid. Ze dacht in de eerste instantie dat het om vuurwerk ging, maar treft even later een gat in een van de kozijnen aan. Hierna heeft ze de politie ingeschakeld.
Niemand raakte gewond. De verdachte ging er waarschijnlijk vandoor op een scooter. Hij is nog niet gevonden. De recherche is een onderzoek gestart.
Voor het onderzoek kunnen camera- of dashcambeelden uit de omgeving van grote waarde zijn. Uploaden kan via http://politie.nl/tipformulier, bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Actueel

Volg het nieuws ook via
deschakelbarendrecht.nl