Digitale wijnproeverij Rotary

BARENDRECHT - Dankzij de mooie opbrengst van de onlangs gehouden ‘digitale wijnproeverij’ van de Rotary club Barendrecht heeft het Endulen hospitaal in Tanzania een bedrag van 1000 euro ontvangen. Ook hospice De Reiziger kon weer een gift tegemoet zien van 1.300 euro.
Als gevolg van de coronamaatregelen kon de Rotary club niet, zoals in eerdere jaren, een gezellige avond organiseren waar mensen konden genieten van een hapje en een slokje van verschillende wijnen. Daarom had de club een lijst samengesteld van eerder bestelde populaire wijnen en die lijst aan zoveel mogelijk deelnemers van vroegere proeverijen toegestuurd.
Dat leidde uiteindelijk tot bestellingen van 55 wijnliefhebbers voor in totaal 1.200 flessen.
Het Endulen ziekenhuis geeft medische zorg aan meer dan tachtigduizend Masai die in Tanzania leven.
Hospice De Reiziger in Barendrecht is mede opgericht door de Rotary club Barendrecht en wordt nog steeds actief ondersteund door Rotary club Barendrecht.


Veel muziek in Podium Vis

BARENDRECHT – Jos Vis heeft op dinsdag 13 april van 20 tot 22 uur veel aandacht voor muziek in zijn programma Podium Vis op Exxact Barendrecht.
Tussen 20 en 21 uur: Ray van der Meer. Hij is nieuw bij Exxact Barendrecht. Hij heeft aan toneel en musicals gedaan. Aan de hand van zijn favoriete muzikale top 5 stelt Jos hem voor.
Tussen 21 en 22 uur is John Kievits te gast. Hij woont in Barendrecht en is sinds 2003 toetsenist bij de formatie Time is Tight. Deze band speelt covers met een eigen sausje. Verder is John ook actief in de lokale politiek. John brengt zijn favoriete muziek mee, maar ook opnames van Time is Tight.
De techniek is in handen van Hans van Hengel.


Meidenvoetbal bij Heerjansdam

HEERJANSDAM - Bij VV Heerjansdam is plaats voor beginnende en gevorderde voetbalsters vanaf 8 jaar. Vv Heerjansdam heeft voor meiden vanaf 13 jaar zelfs verschillende meidenvoetbalteams.
Vrijblijvend en gratis kennismaken en trainen kan op maandag of woensdag vanaf 19 uur. Neem contact op met Serge Willemstein serge@transparanttraining.nl, 0637272844 voor meer informatie.