Ben en Zinzi zijn terug in de Dierenstee.
Ben en Zinzi zijn terug in de Dierenstee. Foto:

Wie geeft Ben en Zinzi een nieuwe kans?

REGIO - In De Dierenstee wachten de katers Ben en Zinzi op een nieuw thuis. Zinzi woonde vier jaar geleden ook in De Dierenstee, hij was gevonden in een zeecontainer uit Israël. Omdat Zinzi een gebroken heupkop en een afgescheurde kruisband had, verhuisde hij naar een gastgezin om te herstellen van de operatie die volgde. Zinzi herstelde goed en werd geadopteerd door dezelfde mensen die een aantal maanden daarvoor kater Ben een thuis hadden gegeven. Ben werd opgevangen in hetzelfde gastgezin als Zinzi, hij kwam daar als kitten van ongeveer zes maanden terecht nadat hij in een bos was gevonden. Ben heeft veel tijd nodig gehad om te wennen, hij had immers nog geen contact met mensen gehad.
Door omstandigheden zoeken Ben en Zinzi, beiden inmiddels vijf jaar oud, helaas nu weer een thuis. Bij hun vorige baas was het te druk geworden voor de mannen en daardoor trokken ze zich veel terug. Dat is jammer, want toen Ben en Zinzi jaren geleden werden geadopteerd, waren ze op de goede weg wat hun socialisatie betreft. Zinzi was een ondeugende en lieve kater die gezellig naast je kwam zitten. Ben is altijd schuwer geweest, maar ook hij was redelijk goed aan te halen.
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl