Terre des Hommes viert Koningsdag

BARENDRECHT - De vrijmarkt gaat dan niet door dit jaar, maar bij Terre des Hommes aan de Onderlangs kan iedereen (op afspraak) op Koningsdag komen snuffelen tussen de tweedehands spulletjes. Kleding, tassen, sieraden, boeken of speelgoed, er is vanalles, en klanten steunen met hun aankoop projecten tegen Kinderuitbuiting.
Om Koningsdag toch een beetje bijzonder te maken dit jaar, hebben de vrijwilligers een actie: elke klant die dinsdag 27 april in Oranje kleding komt winkelen, krijgt eenmalig 50 procent korting op 1 artikel naar keuze.
Een winkelafspraak maken kan door te bellen naar de winkel, of via instagram of facebook.


Exxact Barendrecht : live met een oranje tintje

BARENDRECHT – Op Dinsdag 27 april viert Exxact Barendrecht Koningsdag. Vanaf 7 uur tot middernacht zijn er live programma’s te horen met een oranje tintje.
Exxact Koningsdag wordt afgetrapt door Ruud Wessels met Wekker Exxact om 7 uur, gevolgd door Exxact Oranje en de opening van Koningsdag met Sebastiaan van Mill en burgemeester Jan van Belzen samen met zijn vrouw om 10 uur.
Hierna barst het pas echt los met de Koningsdag Top 50 vanaf 11 uur, Sander Breukhoven, Café Oranje, Ray van der Meer, Podium Vis en als afsluiter Orange Department tot middernacht.


Wandeling met spelletjes

HEERJANSDAM - In Heerjandam wordt op Koningsdag de Koningsdag Kinderspelletjes Wandeltocht gehouden. In tuinen langs de route staan leuke spelletjes. Tussen 10 en 13 uur kunnen kinderen deze spelletjes spelen.
Download de scorekaart en de de plattegrond met daarop de adressen van de tuinen:
heerjansdames.nl