Kinderschoenenwinkel Bengel blijft open.
Kinderschoenenwinkel Bengel blijft open. Foto:

Koper voor Bengel

BARENDRECHT - Bengel kinderschoenen heeft een koper gevonden. De winkel op de Middenbaan blijft daardoor een vertrouwd gezicht in het winkelcentrum.

In maart van dit jaar berichtten de huidige eigenaren van Bengel kinderschoenen dat zij na 13 jaar gaan stoppen met de zaak. Veel teleurgestelde reacties volgden. Onder de reacties was ook een geïnteresseerde koper: een moeder van twee jonge kinderen, vaste klant van Bengel Kinderschoenen en een vrouw met ambitie. Dit bleek een match.

In de zomer van dit jaar vindt naar verwachting de overdracht plaats. Vanaf dan zal de winkel worden voortgezet door de nieuwe eigenaar. Een vast personeelslid gaat naar alle waarschijnlijkheid mee naar de nieuwe eigenaar. De professionele verkoopster is gek op kinderen en heeft verstand van zaken.

“We zijn heel blij dat we zo snel een nieuwe koper hebben gevonden en dat Bengel doorgaat mét onze jarenlange ervaring. Dit nieuws wilden we jullie niet onthouden. Zodra alles rond is, stellen we de nieuwe eigenaresse graag aan je voor!” aldus de huidige eigenaren.

Tot die tijd blijft Bengel gewoon open en komt de zomercollectie volop binnen. Maak een afspraak voor een bezoek aan de winkel of ga naar de webshop:
www.
bengelkinderschoenen.nl