Het Kruispunt houdt moederdagactie

BARENDRECHT - Op 9 mei is het weer tijd om alle moeders (en anderen die deze rol op zich hebben genomen) in het zonnetje te zetten. Omdat het dit jaar wederom een ander soort Moederdag wordt, heeft Het Kruispunt een leuke oplossing.
Schrijf of teken een boodschap of wens voor jouw moeder. Deze krijgt een mooi plekje voor het raam van Het Kruispunt en maakt kans om voorgedragen te worden op Moederdag op de radio bij Exxact Barendrecht. Jouw moeder maakt tevens kans op een voordeur-optreden van Nederpopformatie Van Bezemwijk met een hapje en een drankje van Spruit eten & drinken én de dichtbundel Moederlief.
Knip/print jouw boodschap uit en stop ‘m in de brievenbus van Het Kruispunt of verzendt ‘m per post (Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht). Wil je kans maken op het voordeur-optreden? Schrijf dan op de achterkant van de pagina je naam en contactgegevens.

Kijk voor meer informatie op
www.hetkruispunt.nl/
moederdag


Vragen over overlast

BARENDRECHT - Naar aanleiding van berichten over overlast op het Muziekplein en in het Riederpark vraagt gemeenteraadslid Marcel Eichhorn (PvdA) aan het college een overzicht van de meldingen die zijn binnengekomen van de vijf 'hotspots' van overlast in Barendrecht. Hij begrijpt niet dat het Muziekplein is begproken, terwijl er bij de gemeente geen klachten binnengekomen waren.