Het toekomstige pand van BUKO.
Het toekomstige pand van BUKO. Foto:

BUKO Infrasupport komt naar Barendrecht

BARENDRECHT - Planontwikkelaar Ontwikkeladviseur BV, eigenaar BUKO Infrasupport, en aannemer BMN De Klerk hebben een overeenkomst voor de nieuwbouw van regiovestiging Rotterdam getekend. Het wordt gebouwd op de locatie naast Aerospace aan de Gdansk en Bergenop bedrijventerrein Vaanpark.
Na aankoop van de grond à 8.000 vierkante meter heeft Ontwikkeladviseur BV het plan ontwikkeld. Naast een kantoor met 1552 vierkante meter komt er 3500 vierkante meter opslagterrein. De aannemer van het plan is BMN De Klerk uit Hardinxveld-Giessendam. De bouw start eind mei.
Het nieuwe bedrijfsgebouw zal bestaan uit een transparant kantoor, bedrijfsruimte en een deels overkapt buitenterrein voor de opslag van materialen. De architect Idea BV heeft gewerkt aan een kwalitatief en duurzaam bedrijfsgebouw, geheel in lijn met de in 2019 geopende vestiging in Elst. Belangrijke thema's als een gasloos gebouw en invoer van houten elementen zijn meegenomen in het ontwerp. Op het dak worden 100 zonnepanelen geplaatst en de verwarming geschied door middel van een warmtepomp.
BUKO Infrasupport is expert op het gebied van verkeersmaatregelen. Dat gaat van verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting. Op tien locaties heeft het bedrijf in totaal 285 medewerkers.