Dubbele Sportcafé

BARENDRECHT - Jos Vis ontvangt op 6 mei tussen 18 en 20 uur in Sportcafé bij Exxact Barendrecht – het enige café waar aandacht wordt geschonken - Lisa van den Adel en Linda Appers. Lisa is de aanvoerder van 4Consult Binnenland dames 1 en Linda de assistent-coach. Aan de telefoon ook de coach van de dames ploeg Joost van Rangelrooy.

Tussen 19 en 20 uur ontvangt hij Pirmin Blaak. Pirmin, trotse (mede-)bezitter van de Jos Vis Trofee, gaat als eerste keeper met het Nederlands hockeyteam naar het EK en de Olympische Spelen in Tokyo.
Aan de telefoon Sanne van der Werff. Korfbalster Sanne werd vorig jaar gekozen tot sportvrouw 2019 in Barendrecht.

De techniek is in handen van Hans van Hengel.

Geen
podium Vis

BARENDRECHT. - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, maar 11 mei niet, want dan kan men live op Exxact Barendrecht de Raadsvergadering dinsdag 18 met een speciaal twee uur durende uitzending over het songfestival. live.exxact.nl

William Vat in gesprek over Zinvol Leven

BARENDRECHT. - William Vat gaat op donderdag 6 mei Live in gesprek van 20 tot 21 uur bij Exxact Barendrecht over Zinvol Leven.

Ieder mens wil een positieve betekenis geven aan zijn leven. Ieder mens verlangt ten diepste naar een zinvol leven. Wanneer men zinvol bezig is en zinnige dingen doet, opent zich een onuitputtelijke bron van motivatie en creativiteit. In deze Live uitzending praat William daarover met de Barendrechter Wouter ter Braake hij is zingevingscoach en begeleidt mensen bij het ontrafelen en herscheppen van hun levensverhalen. Wouter heeft een goed verkocht boek geschreven ‘Waar een wil is, is een omweg'.

De uitzending staat in het teken van 'Americana Soul music. exxact.nl