Stippie wordt binnenkort 10 jaar.
Stippie wordt binnenkort 10 jaar. Foto:

Enthousiaste Stippie heeft ervaren baas nodig

REGIO - De Amerikaanse Staffordshireterriër Stippie is momenteel de oudste hond in De Dierenstee, over een paar maanden viert zij haar tiende verjaardag. Stippie is een hele lieve dame, die iedereen enthousiast begroet. Ze is dol op mensen en vindt het fijn om samen met haar baas iets te ondernemen, zoals zwemmen en meelopen naast de fiets.
De toekomstige eigenaar van Stippie moet wel met een paar dingen rekening houden. Stippie trekt namelijk enorm aan de riem, zeker als er iets voorbijkomt, en is heel sterk. Dat maakt het uitlaten van Stippie een flinke uitdaging. In de opvang wordt daarom veel met Stippie getraind en dat moet haar nieuwe baas uiteraard voortzetten. Daarnaast beheerst Stippie de basiscommando's niet en moet ze niets van andere honden hebben.
Er wordt voor haar dus een thuis gezocht zonder andere huisdieren. Daarnaast zijn veel tijd en aandacht belangrijk, want als Stippie zich verveelt, heeft ze de neiging om spullen te gaan slopen.
Voor Stippie wordt een ervaren baas gezocht die stevig in zijn of haar schoenen staat en voldoende tijd heeft om met Stippie aan de slag te gaan, maar haar ook een fijne oude dag kan geven.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, Tel. 0186 - 655 150, Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl