Denny Terlouw ta gast in programma Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond (donderdag 20 mei ) tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in zijn programma Sportcafé Denny Terlouw.
Denny is al jaren de voorzitter van SAVOSA. De Barendrechtse handbalvereniging staat bekend als club waar niet alleen de prestaties belangrijk zijn. Ook sfeer, plezier is belangrijk. Daarnaast organiseren zij veel activiteiten zoals Beach handbaltoernooi, jeugdkampen en Bingoavonden.
Het afgelopen jaar was uiteraard ook voor SAVOSA een bijzonder jaar. Hoe bijzonder gaat Jos aan Denny vragen.
Aan de telefoon spreekt Jos Vis met Sanne van der Werff. Korfbalster Sanne werd vorig jaar gekozen tot sportvrouw 2019 in Barendrecht. Dit jaar werd de oud jeugdspeelster van KV Vitesse met haar vereniging PKC uit Papendrecht landskampioen bij het Zaal Korfbal.
De techniek is in handen van Hans van Hengel.
Sportcafé is iedere donderdag tussen 19 en 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.


VV Heerjansdam op zoek naar meiden

HEERJANSDAM - VV Heerjansdam heeft plaats voor beginnende en gevorderde voetbalsters. Er is voor meiden vanaf 9 jaar plaats in verschillende meidenvoetbalteams. Ook voor vrouwen 1 zoekt de vereniging versterking. Er is geen wachtlijst.
Kom eens vrijblijvend en gratis meetrainen op maandag of woensdagavond (van 19 tot 20.45 uur). Bel, app of mail naar Serge Willemstein, serge@transparanttraining.nl, 0637272844 , Voor meer informatie zie:
www.vvheerjansdam.nl


Nieuwe trainer ZPB

BARENDRECHT - Edwin Hoogerwerf is met ingang van seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer en coach van dames 1 bij ZPB. Hij volgt Jim van Es op die besloot te stoppen.