BVV zoekt talentvolle meiden.
BVV zoekt talentvolle meiden. Foto:

BVV houdt open dag voor meiden

BARENDRECHT - Voetbalvereniging BVV Barendrecht houdt op zaterdag 29 mei een open dag voor voetbalmeiden in de regio.

In de leeftijdscategorie tussen de 14 en 18 jaar heeft de club voor komend seizoen nog volop plaats voor nieuw talent. Op het hoofdveld van sportpark De Bongerd wordt die zaterdag daarom een open training en kennismaking met de club georganiseerd.

BVV Barendrecht herbergt al meer dan 20 jaar een volwaardige tak voor meisjes- en vrouwenvoetbal. De voetbalvrouwen van de rood/witten beleefden in het verleden veel successen op het hoogste amateurniveau. De laatste jaren wordt er ook volop ingezet op de ontwikkeling van de jeugd. Onder meer de teams Meisjes-Onder-17 en Meisjes-Onder-15 komen uit in de topcompetities in de regio.

Voor het nieuwe seizoen dat na de zomer van start gaat heeft de meisjesafdeling plaats voor nieuwe talenten tussen de 14 en 18 jaar. Op zaterdag 29 mei kunnen meiden uit de hele regio kennis maken met BVV Barendrecht en een open training afwerken op het hoofdveld. De aanvang van de training is om 11.30 uur en aansluitend zijn er broodjes en drankjes om ook op informele wijze kennis te maken.

Mede vanwege de coronamaatregelen is aanmelden vooraf wel verplicht. Aanmelden kan via app of sms via Stef Huszarik (06-23224200) of Ray Atapary (06-54668552).


Nieuwe inrichting clubhuis TVB

BARENDRECHT - De afgelopen maanden is er bij TennisVerenigingBarendrecht gewerkt aan een volledige make-over van het clubhuis.

“In dit bijzondere jaar, waarin er ook een jubileum is (65 jaar) en de club werd gekozen tot KNLTB vereniging van het jaar, is er nu ook sprake van een nieuwe passende inrichting die het juiste verhaal vertelt”, zo omschrijft het bestuur de verandering.
Want TVB wil staan voor verbinding met zijn leden en voor activiteiten. Dit is ook verankerd in het bedrijfsplan “TVB als 2e huis”. Er is namelijk altijd wel iets wat wordt georganiseerd. Dit moest worden vertaald naar de uitstraling van het clubhuis. Als lid, maar ook als binnenhuisarchitecte en conceptontwikkelaar, heeft Marlous van Wijnen de visie van het bestuur vertaald in een metamorfose met een enthousiaste ploeg van vrijwilligers.

De bar werd als eerste aangepakt; groter gemaakt maar ook praktischer en efficiënt ingedeeld, meer overzicht, een aparte koffiehoek en niet verbeterde ergonomie . Tevens werd er een mooi krijtbord geschilderd.
Maar ook het kleurgebruik wordt aangepakt. In het nieuwe ontwerp komt fris geel als accentkleur in combinatie met hout en pittig zwart. Dit is de uitstraling die past bij TVB: verbinden met hun leden. Tevens werden mooie muurfoto's geplaatst. Voor de jeugd is een apart jeugdhonk gecreëerd.
Ook het terras en het Ibizaplein kregen een nieuwe inrichting met loungebanken en zitjes.
Zo werd de corona kantine-loze periode goed ingevuld met dank aan Marlous en de vrijwilligers van de klusploeg. Nog mooier was het dat de oplevering plaats vond op de dag dat de terrassen open mochten.
www.tvbarendrecht.nl

Het clubhuis van TVB na de make-over.