Barrhopoort houdt Brielsemeertocht

BARENDRECHT – Wielerclub TC Barrhopoort houdt op 13 juni de Brielsemeertocht. Barrhopoort hoopt hiermee ook mensen te trekken die de laatste maanden het fietsen hebben ontdekt.

“Fietsen was e´e´n van de weinige mogelijkheden om nog lekker in beweging te zijn. Nu we door de vaccinaties en versoepelingen steeds meer richting een vrijere samenleving gaan, wil je, naast de sportschool bezoeken, misschien wel blijven fietsen. Wordt dan lid van TC Barrhopoort, want fietsen in een groep is zoveel leuker dan alleen. Bovendien ontmoet je dan veel anderen die fietsen ook leuk vinden. We kunnen je leren om in een groep te fietsen en om volledige controle over je fiets te krijgen. In een groep kun je nog eens lekker uit de wind zitten”, zo stelt men bij de vereniging.

Clubhuis
Barrhopoort heeft samen met de Fietscrossclub Barendrecht een nieuw clubhuis op Sportpark de Doorbraak, naast het complex van de hockeyvereniging . Vanaf dit clubhuis vertrekken de clubritten en de door TC Barrhopoort uitgepijlde toertochten.
TC Barrhopoort organiseert drie toertochten per jaar. Dit zijn tochten van 75 of 125 km door de regio en volledig uitgepijld.

Lidmaatschap
Lid worden van Barrhopoort kan voor 60 euro per jaar. Ga daarvoor naar www.barrhopoort.nl en vul het inschrijfformulier in.
Leden zijn gelijk lid van de NTFU (Nederlandse ToerFiets Unie) en ontvangen vier keer per jaar het blad Fietssport magazine, uitgegeven door de NTFU. De fiets tot een waarde van 1.000 euro is standaard verzekerd (bijverzekeren is mogelijk).

Tocht
Leden en niet-leden kunnen op zondag 13 juni de Brielsemeertocht meerijden. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden.
Het vertrek voor de rit van 75 km tussen 8 en 10 uur en voor de rit van 125 km tussen 8 en 9 uur. Niet leden betalen voor de 75 km rit 5 euro en voor de 125 km rit 6 euro, leden gratis.
Vertrekpunt voor beide ritten is het clubhuis op Sportpark de Doorbraak (bij de bmx-baan, naast de hockeyvereniging).

www.barrhopoort.nl