Geen wedstrijd op open water

HEERJANSDAM – Het bestuur van de Heerjansdam Challenge heeft besloten om deze zomer geen buitenwaterwedstrijd zullen organiseren.
“Omdat er nog teveel zaken onzeker zijn door de Covid-19 pandemie kunnen wij niet het evenement organiseren, dat wij graag willen”, aldus bestuurdslid Fer Versteeg.
“In 2022 zullen wij ons eigen evenement organiseren met op zaterdag een uitgebreid zwemfestijn met daarbij een normale open water wedstrijd en op zondag een triathlon”, kondigt Versteeg aan.

Schaken als Beth Harmon

BARENDRECHT - Na de Netflix serie ‘The Queens Gambit’ zijn de schaakborden niet aan te slepen. “Iedereen, jong en oud, is in deze Corona tijden aan het schaken geslagen. Ook het internetschaken heeft een hoge vlucht genomen”, merkt men bij Schaakvereniging Barendrecht.
Een echte schaakpartij speel je het liefst fysiek achter een bord. Dat kan bij Schaakvereniging Barendrecht.
Op maandag 31 mei start de vereniging om 18.45 uur met de jeugd en om 20.15 uur starten de senioren met een inloopavond in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4.
Meer informatie is te vinden op de website of bij Tjerk-Peter de Bruijn (06-10981515).
www.schaakvereniging-barendrecht.nl

Sportcafé met Oranie-single

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag27 mei, van 19 tot 20 uur besteedt Jos Vis in zijn programma Sportcafé op Exxact Barendrecht aandacht aan de Oranje single.
Het EK voetbal gaat binnenkort van start. Alle reden voor Danny Lukassen om samen met een aantal Oranje supporters de single 't Huis van Oranje' op te nemen. Vanavond de primeur van de single. Supporter Leon van der Wilk, komt alles vertellen over deze single.
Verder ook nog aan de telefoon Leo Tol, hij is een van de coördinatoren van Walking Football bij vv Smitshoek. Deze vereniging wil in september starten met deze vorm van voetbal voor 60-plussers.