Stippie heeft een ervaren baas nodig.
Stippie heeft een ervaren baas nodig. Foto:

Herkansing voor Stippie

REGIO - Omdat er nog weinig interesse in haar is getoond en omdat ze het heel erg verdient, wordt Stippie nogmaals in het zonnetje gezet. Stippie is een Amerikaanse Staffordshireterriër die in augustus haar tiende verjaardag viert.
Stippie is een hele lieve dame, die iedereen enthousiast begroet. Ze is dol op mensen, knuffelt graag met je en vindt het fijn om samen met haar baas iets te ondernemen.
De toekomstige eigenaar van Stippie moet wel met een paar dingen rekening houden. Stippie trekt enorm aan de riem en is heel sterk. Dat maakt het uitlaten van Stippie een flinke uitdaging. In de opvang wordt daarom veel met Stippie getraind. Daarnaast beheerst Stippie de basiscommando's niet en moet ze niets van andere honden hebben.
Er wordt voor haar een thuis gezocht zonder andere huisdieren. Daarnaast zijn veel tijd en aandacht belangrijk, want als Stippie zich verveelt, heeft ze de neiging om spullen te gaan slopen. Manden en speelgoed zijn dan niet veilig voor haar. Mocht Stippie even alleen thuis moeten blijven, dan kan ze in de bench, dit is ze gewend.
Voor Stippie wordt een ervaren baas gezocht die stevig in zijn of haar schoenen staat, voldoende tijd heeft om met Stippie aan de slag te gaan en haar een fijne oude dag kan geven.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, tel. 0186 - 655 150, email: info@dierenstee.nl..

www.dierenstee.nl