De mascotte mocht ook op de groepsfoto.
De mascotte mocht ook op de groepsfoto. Foto:

JCR judo weer binnen

BARENDRECHT - De eerst JCR-judo lessen binnen zitten er weer op. Veel kinderen waren al bij de buitenlessen geweest, maar gelukkig waren nu bijna alle judoka’s er weer. De judoka’s waren blij hun judo vrienden en vriendinnen weer te zien. Ze kregen ook bezoek van de nieuwe JCR judo mascotte. De mascotte heeft nog geen naam, die mogen de leden van JCR judo, bedenken.
www.jcrjudo.nl


Pilates ook in Waterpoort

BARENDRECHT - Rianne van Beveren geeft vanaf 1 september ook lessen Pilates in Waterpoort.
"De Pilates methode helpt namelijk om lichaam en geest in harmonie met elkaar te laten werken. Het is een effectieve en veilige methode, die door iedereen kan worden beoefend, ongeacht het fysieke niveau of leeftijd”, legt Rianne uit. Ze geeft al ruim 15 jaar Pilateslessen. De lessen zijn vanaf 1 september ook te volgen op maandagavond, dinsdagochtend en woensdagavond in zaal De Wave in MFA Waterpoort, Middeldijkerplein 9. Er wordt gewerkt met kleine groepen.
Informatie en aanmelding voor een gratis proefles kan bij Rianne van Beveren via 06-12620193 en a.beveren@kpnplanet.nl en op website www.riannepilates.nl en op facebook.