Ingezonden

Racefiets
gekocht?

“Veel sporters (waaronder veel vrouwen), die tijdens de corona periode niet meer terecht konden bij hun sportschool, hebben een nieuwe of gebruikte (race)fiets gekocht. Fietsen was e´e´n van de weinige mogelijkheden om nog lekker in beweging te zijn. Nu we door de vaccinaties en versoepelingen steeds meer richting een vrijere samenleving gaan, wil je, naast de sportschool bezoeken, misschien wel blijven fietsen.
Wordt dan lid van TC Barrhopoort, want fietsen in een groep is zoveel leuker dan alleen. Bovendien ontmoet je dan veel anderen die fietsen ook leuk vinden. We kunnen je leren om in een groep te fietsen en om volledige controle over je fiets te krijgen en in een groep kun je nog eens lekker uit de wind zitten.
Wij hebben samen met de Fietscrossclub Barendrecht een mooi groot clubhuis op Sportpark de Doorbraak (naast de hockey). Vanaf dit clubhuis vertrekken de clubritten (3 per week) en de door TC Barrhopoort uitgepijlde toertochten.
Wil jij (man of vrouw) lid worden, dan hebben we nu, samen met de NTFU, een mooie aanbieding: voor slechts € 80 ben je van 1 juli 2021 t/m 31 december 2022 lid (normaal € 60 per jaar).
Ga naar www.barrhopoort.nl en vul het inschrijfformulier in onder de tab ‘Lid worden?’
Je kunt daar ook alle voordelen van het lidmaatschap vinden.
Wel of geen lid, je kunt zondag 13 juni de Brielsemeertocht meerijden. Vertrek voor de rit van 75 km tussen 8 en 10 uur en voor de rit van 125 km tussen 8 en 9 uur. Niet leden betalen voor de 75 km rit € 5 en voor de 125 km rit € 6, leden gratis.
Vertrekpunt voor beide ritten is ons clubhuis op Sportpark de Doorbraak (bij de bmx-baan, naast de hockey).”

Herman Lindenhof,
T.C. Barrhopoort,
Barendrecht


Gasten in
Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 10 juni tussen 19 en 20 uur, ontvangt Jos Vis in zijn programma Sportcafé op Exxact Barendrecht Dennis van der Pol en Ruben Visser. Beiden spelen bij KV Vitesse. Maar ze doen meer dan Korfbal. Ze gaan namelijk voor een goed doel fietsen naar Lourdes. Het hoe en waarom komen ze in dit uur vertellen.
Verder ook nog aan de telefoon Kees-Jan Wildeboer (voorzitter) over de laatste stand van zaken bij Fiets Cross Club Barendrecht.
Op 17 juni is Theo Ducaneaux te gast.