Cursussen voor jeugd en gezin

BARENDRECHT – Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft een aanbod van gratis cursussen, themabijeenkomsten en webinars voor (aanstaande) ouders en kinderen in de Bar gemeenten.

Er zijn cursussen over allemaal verschillende onderwerpen en fases, van zwangerschap tot je kind 18 jaar is. Het aanbod is te vinden op
centrumvoorjeugdengezin.nl/
cursus.


School verrast examenkandidaten

BARENDRECHT - Middelbare school Calvijn Groene Hart heeft alle examenkandidaten verrast. De school vond dat de leerlingen van mavo, havo en vwo dat echt verdiend hadden. Iedere examenleerling ontving een leuke, goedgevulde verrassingsbox.

De meeste leerlingen wisten toen al dat ze geslaagd waren, maar door het bijzondere jaar moet een aantal ook nog een deel van de examens maken. Minister Arie Slob heeft de opzet voor dit examenjaar immers aangepast, waardoor de leerlingen gespreid examen kunnen doen.

De school had daarom gekozen voor twee soorten verrassingsboxen. De reeds geslaagden ontvingen een box vol felicitaties. De leerlingen die nog een of meer examens dienen te maken, troffen onder andere een taart aan met de tekst: 'Je bent een kanjer. Nog veel succes!'

Calvijn Groene Hart heeft er bewust voor gekozen met lokale ondernemers samen te werken, waaronder bakkerij Pot. De school heeft dan ook veel positieve reacties ontvangen, zowel van leerlingen en ouders als van de betrokken ondernemers.


Actueel
op internet

Volg het Barendrechtse nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl

De Schakel op Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht