Programma Het Kruispunt

BARENDRECHT - Theater Het Kruispunt heeft het programma voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Met namen als: Jandino Asporaat, Karin Bloemen, Sanne Wallis de Vries, Tineke Schouten, Wibi Soerjadi, Youp van 't Hek, Dennis van Aarssen, Carel Kraaijenhof, Jon van Eerd, Veldhuis & Kemper, Richard Groenendijk, The Kik, Marc-Marie Huijbregts, Sara Kroos, Koefnoen Live, Pink Project Band en Ellen ten Damme.
Bekijk het programma op
theaterhetkruispunt.nl

EVB op
wijkbezoek

BARENDRECHT - Zaterdag 26 juni gaat Echt voor Barendrecht (EVB) ’s ochtends weer op wijkbezoek in Waterkant en Havenkwartier.
Er wordt huis-aan-huis een op de wijk toegespitste flyer bezorgd. Vanaf 10 uur zit er een team klaar om inwoners van deze wijken te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden.
Er gaat ook een groep EVB’ers op pad gaan om zich over het zwerfvuil in deze wijken te ontfermen.

Coalitie op wijkbezoek

BARENDRECHT - De partijen van de coalitie gaan op zaterdag 26 juni van 10 tot 12 uur de straat op om met inwoners van Zeeheldenbuurt te praten over onder andere wateroverlast en hittestress.
Raadsleden van CDA, D66, GroenLinks, Groep Hofland, PvdA, SGP/CU, VVD en de verantwoordelijk wethouder Tanja de Jonge zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ze staan in een partytent in de Evertsestraat bij de Schaepmanschool.