Proefles bij harmonie

BARENDRECHT - Het seizoen loopt ook bij Harmonievereniging Barendrecht ten einde, maar de deur van het Trefpunt staat de komende weken nog wijd open.
Wie belangstelling heeft kan langskomen in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4, op een van de repetities of vraag bij de leerlingencoach een gratis proefles aan op het instrument van je keuze. Diverse instrumenten uitproberen is ook een mogelijkheid.
Jongens en meisjes (6 tot en met 10 jaar) kunnen nog voor de zomer een paar keer deelnemen aan de SlagwerkKids op dinsdagmiddag.
In september starten weer de lessen op alle blaasinstrumenten van de harmoniebezetting en ook de nieuwe groepen zoals SlagwerkKids, Kleutermuziek (4 tot 6 jaar) en alle overige nieuwe en bestaande orkesten en groepen. Ook voor volwassenen is er een beginnersgroep.

Informatie en opgeven voor de proefles:
secretaris@
harmoniebarendrecht.nl of bel 06-42412638
harmoniebarendrecht.nl

Workshops bij KunstCreatief

BARENDRECHT - KunstCreatief Barendrecht (KCB) heeft diverse workshops waar men uit kan kiezen. Maar er is nu een specialisatie voor de seizoenen.
Met de vragen over specifieke herfst, Kerst en bivoorbeeld moederdag workshops is coördinator Inge Flohr aan de slag gegaan om dit een vaste plek te geven binnen de webite. In samenwerking met internetbureau Brancom is deze nieuwe lay out gerealiseerd.
Doordat de seizoen-acxtiviteiten nu ruim van tevoren zichtbaar zullen zijn, kunnen deelnemers zich eerder orienteren en alvast inscrhijven voor een betreffende workshop. Inge hoopt hiermee de zoektocht naar een passende workshop te vereenvoudigen.
Met de aansluiting van KCB bij Jongerenwerkbarendrecht voor de zomeractiviteiten voor kids en jeugd, kon deze website direkt gelanceerd worden met een zomeraanbod.

Aanmelden voor de workshops kan via:.
www.kunstcreatief.nl/seizoen-workshops