Panorama Literama

BARENDRECHT - Presentator John Brosens ontvangt op donderdag 27 mei in zijn programma Panorama Literama oud-rechercheur Arie Mudde (72) die sinds hij met VUT ging een flik aantal thrillers heeft geschreven.
“Voor een goede thriller is geloofwaardigheid een allereerste vereiste”, zegt de presentator. “En in de boeken van Arie Mudde zit dat wel goed. Hij heeft tijdens zijn werk als politieman gelukkig uitvoerig notities gemaakt over zijn belevenissen in Rotterdam en in het buitenland.”
Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20 tot 21 uur op Exxact Barendrecht.
www.exxactfm.nl

Activiteiten tijdens de zomer

BARENDRECHT- KijkopWelzijn organiseert deze zomer, van 21 juli tot 26 augustus, meerdere activiteiten voor volwassenen en senioren. Met een actief, creatief en vooral gezellig aanbod hoopt de organisatie wederom veel mensen deze zomer iets leuks te bieden.

Er is voor iedereen een passende activiteit. Voor de creatieveling is de mogelijkheid een workshop handlettering (21 juli) of stilleven verven (11 augustus) te volgen met achteraf een high tea. Voor degene die wat actiefs zoeken stippelt de organisatie een fietstocht (27 juli) en wandeltocht (17 augustus) uit, waarbij deelnemers tussentijds worden voorzien van een versnapering.
Verder is er een mindfulnesswandeling (8 augustus) onder begeleiding van een mindfulnesstrainer. Tot slot kunnen deelnemers schilderen (26 augustus) aan ’t Waaltje in een prachtige setting. De laatste activiteit kost 15 euro om aan deel te nemen, de overige activiteiten zijn gratis.

Kijk voor alle informatie over deze activiteiten op www.kijkopwelzijn.nl. Inschrijven kan per mail via balie@kijkopwelzijn.nl met daarin de naam, adres en telefoonnummer per deelnemer. Tevens kan het telefonisch via 0180 691 800 van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 15 uur en vrijdag tussen 9 en 12 uur. Let op, vol is vol.