Blije gezichten na het tekenen van de overeenkomst.
Blije gezichten na het tekenen van de overeenkomst. Foto:

Albeda en BVV Barendrecht werken samen aan leerwerkplekken

BARENDRECHT - BVV Barendrecht is al langere tijd een erkend leerbedrijf. Een voetbalvereniging van onze omvang biedt goede en heel gevarieerde leerwerkplekken.

De afgelopen jaren heeft de vrijblijvende samenwerking met het Albeda Sportcollege al geleid tot de plaatsing van gemiddeld vijftien studenten per seizoen binnen de jeugdopleiding van de club. Aangezien deze samenwerking naar volle tevredenheid verloopt, is besloten om een samenwerkingsovereenkomst te sluiten.
Vanaf het komende seizoen zullen er binnen de BVV per seizoen vijfentwintig stagiaires worden geplaatst. Er zijn modules die aansluiten bij de activiteiten binnen de BVV en die de stagiaires kunnen volgen. De werkzaamheden zijn afgestemd op het MBO leerniveau 2, 3 of 4 en kunnen onder meer bestaan uit het geven en voorbereiden van trainingen, commissiekamer werkzaamheden, optreden als scheidsrechter, organiseren van toernooien en clinics, kantinedienst, uitvoeren enquêtes en andere projecten.
Leen Vos is namens de BVV de centrale coördinator richting het Albeda College en een verbindende factor voor de stagebegeleiders.
Onder toeziend oog van Leen Vos, bestuurslid jeugdzaken Martijn Mes, hoofd jeugdopleiding Arno Kooij en breedtesport coördinator Eric Siebers hebben Dennis Zijlmans van het Albeda Sportcollege en bestuurslid technische zaken Gert van de Wal de overeenkomst ondertekend.