Het jongste jeugd meidenteam van Hockeyclub Barendrecht.
Het jongste jeugd meidenteam van Hockeyclub Barendrecht. Foto:

Zwempartij besluit hockeyseizoen

BARENDRECHT - Ter afsluiting van het bijzondere hockey seizoen heeft M8E1, sportieve jongste jeugd meidenteam van Hockeyclub Barendrecht de sponsor (www.techon.nu) bedankt. Het feest kon daarna beginnen met een zwempartij, BBQ en uiteraard de huldiging van de ongeslagen kampioenen ‘20-‘21. “Volgend seizoen als junioren verder hockeyen. Supertrots op deze meiden”, aldus coach Rob Samuels. 


Inschrijven voor zaalvoetbalcompetitie                                                        

BARENDRECHT - De zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht heeft voor komend seizoen plaats voor nieuwe teams.
De interne competitie, verdeeld over 3 divisies, wordt al meer dan 40 jaar elke maandagavond gespeeld. Ondanks het feit dat de organisatie de laatste twee competitieseizoenen helaas heeft moeten afbreken vanwege corona, gaat het secretariaat van de zaalcompetitie toch al beginnen met de voorbereidingen voor de nieuwe zaalvoetbalcompetitie die medio september van start gaat.
Een zaalvoetbalteam bestaat uit minimaal 7 personen en gemiddeld speelt elk team om de week een wedstrijd. De duels worden elke maandag gespeeld tussen 18.25 en 23 uur in sporthal De Waterpoort aan het Middeldijkerplein. In de drie divisie waarin gespeeld wordt, is plaats voor circa dertig teams. Er is ruimte voor teams die op niveau willen spelen en ruimte voor teams die gewoon regelmatig gezellig een balletje willen trappen. Ook wordt er elk seizoen een bekercompetitie over alle divisie georganiseerd.
Wie graag met vrienden of collega’s regelmatig een zaalvoetbalwedstrijd wil spelen, onder leiding van een scheidsrechter, kan zich nu inschrijven via zaalvoetbal@bvvbarendrecht.nl of contact opnemen met Niek Haerkens (06-51593603).


Topprestaties karateclub

BARENDRECHT - In Rijswijk werden zondag 27 juni de Jeugdkampioenschappen Tangsoodo- karate gehouden. Karate verenigingen uit alle provincies namen aan het toernooi deel. Karateclub Him Yong Gi was ook vertegenwoordigd.
Dit keer werd het toernooi gehouden op het lokale voetbalveld, dit vanwege de Corona restricties. Het werd een prachtige dag, niet alleen door het mooie weer maar ook omdat de deelnemers uit Barendrecht uitstekende resultaten hebben behaald.
Wie eens mee wil trainen kan binnenstappen op maandag, woensdag of vrijdagavond bij Sporthal de Riederpoort. Meer informatie geeft Marcel Spierings: 06-53684777.

Leden van karateclub Him Yong Gi.