Vermiste vrouw dood aangetroffen

BARENDRECHT - Op vrijdag 25 juni is rond 18.45 uur op het terrein van het Vrijenburgerbos het lichaam aangetroffen van de vermiste Marleen.
“De doodsoorzaak is nog niet bekend en de politie doet onderzoek. Iedereen die heeft mee helpen zoeken en heeft meegeleefd wordt hartelijk bedankt”, meldde de politie vrijdagavond.

De 21-jarige Marleen werd sinds vorige week maandag vermist vanaf de Zocherstraat in Rotterdam. Haar telefoon was voor het laatst uitgepeild in Barendrecht.


Bethelkerk opent De Aandachtschenkerij

BARENDRECHT - Vanaf juli zet de Bethelkerk elke vrijdagmorgen de deuren open voor iedere Barendrechter die zin heeft in een kopje koffie/thee of een praatje. Eind 2019 is met dit initiatief begonnen, maar helaas moesten na drie maanden de deuren weer dicht.
Intussen is de naam ‘De Aandachtschenkerij’ bedacht, want naast koffie en thee wordt ook aandacht geschonken aan iedereen die binnenloopt. Wel wordt de koffie of thee en de aandacht nog op afstand geschonken

Vanaf vrijdag 2 juli is De Aandachtschenkerij iedere vrijdag van 9.30 tot 12 uur geopend in een van de zalen van de Bethelkerk (bij de parkeerplaats). Iedereen is welkom.