De jonge leerlingen van Marinka Stam. (Foto: Henk Elderson)
De jonge leerlingen van Marinka Stam. (Foto: Henk Elderson) Foto:

Leerlingen treden op in De Baerne

BARENDRECHT – In De Baerne was zaterdag een leerlingenuitvoering van zangdocente Marinka Stam. Ruim 25 jonge en volwassen leerlingen lieten horen dat ze ook met online muzieklessen de afgelopen maanden veel geleerd hadden.

Klokslag drie uur in de middag gaf Marinka het startsein voor een vol programma van nieuwe en oudere hits. In het eerste deel deden de jongste leerlingen hun best op hun favoriete liedjes, begeleid door Marinka op piano of door een begeleidingsband. De kinderen die niet op toneel stonden luisterden aandachtig naar hun “collega’s” en zorgden voor het applaus dat zo lang niet heeft geklonken in De Baerne. Als afsluiting gaven de kinderen samen een mooie gevoelige uitvoering van Cover me in Sunshine van Pink.
Na een korte pauze was het de beurt aan de jongeren en volwassenen. Ook zij waren blij om weer eens op het toneel te kunnen staan, hoewel enkelen ook wel wat moesten overwinnen om het ook echt te doen. Met begeleiding van een band, Marinka op piano of zelf spelend op piano of gitaar zetten alle zangers en zangeressen al hun inzet en talent in voor hun beste optreden.

Familieleden en andere belangstellenden konden weer kijken en luisteren via de YouTube-livestream van CultuurLocaal.
www.cultuurlocaal.nl