Het eten werd geserveerd in het Dienstencentrum.
Het eten werd geserveerd in het Dienstencentrum. Foto:

Kleurrijke maaltijd

BARENDRECHT - Stichting Kleurrijk is gestart met het koken voor ouderen. Mensen die slecht te been zijn kregen hun maaltijd aan de deur geserveerd. Andere mensen kwamen hun gerecht ophalen in het zaaltje in het dienstencentrum.

“We spraken de mensen die blij verrast waren. Wanneer we weer uit kunnen serveren ligt aan de coronaregels”, vertelen Jolanda en Gideon van Stichting Kleurrijk.
Kleurrijk wil in deze periode ‘om de ouderen heen staan’. Zo kunnen de mensen genieten van een maaltijd met elke keer weer een ander landen thema. Dat gebeurde al vanuit Waterpoort in Carnisselande. Omdat het daar een succes was, is er nu gekookt in het Dienstencentrum. Deze keer was het een Indische maaltijd , volgende keer wordt het Italiaans.


Politieman overleden

REGIO - Een 47-jarige motorrijder van de politie Rotterdam is woensdagochtend bij een ongeluk op de Waalhavenweg in Rotterdam om het leven gekomen. De vrachtwagen waarmee de motor in aanrijding was gekomen, was doorgereden. Door informatie van getuigen en camerabeelden kreeg de politie zicht op het voertuig en werd de vrachtwagen opgespoord en een 45-jarige man aangehouden.