Afbeelding
Foto:

Picnic opent steunpunt

REGIO – Wethouder Henk van Os van de gemeente Ridderkerk heeft woensdag het lokale distributiepunt van online supermarkt Picnic geopend. Daarmee is de websuper officieel van start gegaan. Voortaan bezorgen de elektrische wagentjes boodschappen in Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam en Rotterdam IJsselmonde.


Modderdag bij Kibeo
en Wiedewei

BARENDRECHT - Donderdag 1 juli stond in het teken van Nationale Modderdag. De kinderen bij kinderopvang Kibeo en groene kinderopvang Wiedewei willen wel meer dan één dag met modder spelen, daarom is het thema over een hele week ‘uitgesmeerd'. Tijdens deze blubberige dagen ontdekten de kinderen wat modder is en wat je met modder kunt doen, want spelen met modder is leuk én leerzaam.
Tijdens Modderdag werden de kinderen uitgedaagd om buiten te spelen door op heel veel verschillende manieren met modder om te gaan. Samen met elkaar in de modder wroeten draagt bij aan extra beweging en natuurlijk heerlijk buitenspelen. Dat is goed voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen, en zo leren ze ook van de natuur.