Roopram: geen fusie met GroenLinks

Vervolg van voorpagina

Reshma Roopram is tegen een fusie met GroenLinks, maar wil wel samenwerken met die partij.
De wethouder is kritisch over de landelijke politiek. "Er is aandacht voor de schreeuwers in de politiek en op tv maar de echte problemen zien en bespreken wij niet. Mensen voelen zich in de steek gelaten; ze zijn boos, teleurgesteld juist in ons. En terecht. Wij zijn er altijd voor hen geweest; daarom stemden mensen massaal op de PvdA. We waren van en voor hen. Dat is nu niet meer.”
Oud-fractievoorzitter Kees Pieren is blij met de kandidatuur van Roopram. “Ik ben trots op Reshma die mij in Barendrecht opvolgde als fractievoorzitter en nu wethouder is. Hierbij roep ik partijgenoten op haar kandidatuur te ondersteunen.”

Verwacht wordt dat wethouder Roopram in september veel tijd zal besteden aan haar verkiezingscampagne. De leden van de PvdA kiezen de nieuwe voorzitter op 2 oktober. Het voorzitterschap van de partij is een volledige baan.

Gesprek over hotels in coronatijd

BARENDRECHT - William Vat gaat vandaag, donderdag 15 juli, op Exxact Barendrecht live in gesprek van 20 tot 21 uur over hotels in Coronatijd.

Sinds zaterdag 10 juli zijn er weer extra maatregelen weer van kracht voor de Horeca. Maar wat zijn de maatregelen die een Hotel treft? En hoe is het op dit moment in de Hotel branche in coronatijd? Over dit onderwerp gaat William Vat in gesprek met Kristiaan Dijkstra, Hotel-Manager bij Ibus budget Rotterdam/Den Haag Airport.