Afbeelding
Foto:

‘Waar een wil is, is een omweg’

BARENDRECHT – ‘Zingeving is voor ieder mens bereikbaar’, stelt Wouter ter Braake. Zijn boek ‘Waar een wil is, is een omweg’ ligt nu in de boekwinkel.

In zijn boek deelt de Barendrechtse schrijver zijn zoektocht naar zingeving en de lessen die hieruit te leren zijn. De lessen die hij zélf heeft geleerd via een pad dat zeker niet het gemakkelijkste was. Na een schrijnende jeugd, vele omzwervingen, valpartijen en ontmoetingen ontstaan bij de auteur geleidelijk acceptatie en vergeving.

In zijn boek wil Ter Braake prikkelende gezichtspunten bieden op levensvragen, gelardeerd met een fijn gevoel van humor. De levendige, aansprekende schrijfstijl van de auteur maakt dat hij zijn lezers betrekt bij zijn zoektocht en veroorzaakt dat men gaat nadenken en reflecteren.
‘Waar een wil is, is een omweg’ toont aan dat, hoe lang de ‘omweg’ ook mag zijn, zingeving voor ieder mens bereikbaar is, zolang de wil er is om die te vinden. Een boek dat veel mensen handvatten, herkenning en erkenning kan bieden.

Wouter ter Braake is trainer persoonlijk leiderschap en ondersteuner van (management)teams. Daarnaast is hij via JINC coach voor leerlingen van VMBO scholen in Rotterdam en begeleidt hij mensen bij het ontrafelen en herscheppen van hun levensverhalen.

‘Waar een wil is, is een omweg’ (ISBN 9789464066845) telt 184 pagina’s en kost in de boekwinkel 15,95 euro. Deze maand is ‘Waar een wil is, is een omweg’ boek van de maand bij The Read Shop Barendrecht op de Middenbaan.