Vervolg voorpagina

Afscheid beheerder

Als cadeau mocht de aankomend pensionado zijn straatnaambord onthullen. ,,Het is een cadeau wat nergens te koop is, maar wat je moet verdienen”, sprak bestuurslid Jannie de Vlaam. ,,En jij hebt het meer dan verdient. Het naambord zal de bezoekers van De Kleine Duiker voor altijd aan jou doen herinneren.”Na de onthulling mocht Van der Sman het buitenverblijf van de varkens officieel openen. Iets wat het met veel plezier deed, want het welzijn van de dieren staat bij hem altijd voorop. Na de plechtigheden en groepsfoto was er een gezellige barbecue. Kijk voor meer foto's op www.deschakel
barendrecht.nl.


Muziekfeest aan de Maas

ROTTERDAM - Zaterdagavond 31 juli organiseert Flying Eagle oog haar vijfde zomerconcert in de serie "Muzikaal feest aan de Maas”.
Vijf diverse concerten, waarvan er nog eentje gehouden zal worden in de Adriaen Janszkerk aan de Kasteelweg 50 te Rotterdam-IJsselmonde. Dit concert zal gegeven worden door het muzikale echtpaar Lennert & Maria Knops. Lennert Knops zal vooral de vleugel bespelen en enkele orgelsolo's, terwijl zijn vrouw Maria Knops op gevoelige wijze de snaren bespelen van haar harp.
Samen hebben ze een heel afwisselend programma samengesteld. Muziek van Bach, Vivaldi, Lovland en vele anderen zullen deze avond klinken.
Online kaarten via www.muzikaalfeest.nl. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.