Daan Klomp & Thijmen Engelaan.
Daan Klomp & Thijmen Engelaan. Foto:

Rejo Cleaning Open Junioren toernooi

HEERJANSDAM - Met prachtig mooi weer werd afgelopen week het TV Heer Jan Rejo Cleaning Open Junioren toernooi gehouden op de banen van TV Heer Jan. Er deden 72 enthousiaste kinderen mee in verschillende categorieën van 7 tot 17 jaar. Vooral de inzet en sportiviteit van de deelnemers tijdens de spannende wedstrijden viel op. 

De organisatie, Rob, Rene en Emma van Tennisschool Rob Mentink, deden er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke week te geven. Er werd voor de jeugd elke toernooidag een dagvullend programma aangeboden van ‘s morgens 9 tot 18 uur waarbij tennis centraal stond. De tennis&fun week werd begeleid door trainers van Tennisschool Rob Mentink en veel enthousiaste vrijwilligers van TV Heer Jan. 

Woensdagmiddag speelde de jongste jeugd zo goed op het rood/oranje event, dat iedereen een medaille ontving van juf Emma.

Na afloop van de prijsuitreiking op vrijdag hebben de kinderen genoten van een heerlijke BBQ en kon iedereen voldaan terugkijken op een onvergetelijke week.

Door de inzet en betrokkenheid van heel veel enthousiaste vrijwilligers en de gulle bijdrage van de sponsors werd er genoten van een super tennisweek bij TV Heer Jan.