Voor wie maakt u het verschil?

“ Een half jaar geleden tekenden wij, Maret Rombout, Harm Visser en Yolanda Hekkert, de oprichtingsakte bij de notaris en werd Stichting Wens & Go een feit! Wij laten samen met 4 vrijwilligers, inwoners uit Barendrecht, Albrandswaard en Charlois, die in een moeilijke (financiële) situatie zitten dromen, wensen en genieten. Wij bezorgen mensen een dag zonder zorgen! Van dierentuin, een etentje tot aan een verwendag. En waar nodig verwijzen we mensen door naar praktische hulp van bijvoorbeeld de lokale welzijnsorganisatie. 

Afgelopen half jaar hebben we heel hard gewerkt in onze vrije tijd, om de Stichting op de kaart te zetten. Via de krant, radio, social media, onze website en onze netwerken. En dankzij jullie! Door mond-op-mondreclame en het delen van onze berichten op Facebook, Instagram en Linked In. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. 

Stichting Wens & Go begint steeds meer vorm te krijgen en daar zijn we super trots op! 8 wensen mochten we vervullen en 5 liggen er nu op stapel, vele sponsors mochten we verwelkomen, we konden vaders en moeders in het zonnetje zetten met vader- en moederdag, dankzij betrokken bedrijven die hun producten gratis ter beschikking stelden. En uiteraard blijven we niet stilzitten.

Kent u of, bent u iemand die een lichtpuntje in moeilijke tijden goed kan gebruiken, dan horen we graag van u! Een klein gebaar kan iets groots betekenen voor een ander. Bijvoorbeeld uw overbuurman met een AOW, dat gezin van de voetbal die moeite heeft om rond te komen, of je vriend die als Zzp’er maar net het hoofd boven water kan houden. Jong, oud, alleenstaand of gezin. Iedereen die in een moeilijke (financiële) situatie zit kan hiervoor in aanmerking komen. Wij komen graag bij de mensen thuis om de wens passend te krijgen. Voor wie maakt u het verschil?

Meer informatie via de website wensengo.nl of stuur een berichtje naar info@wensengo.nl of maar 06-38386532.”

Yolanda Hekkert,
Stichting Wens & Go


Ingezonden brieven

Ingezonden brieven van maximaal 200 woorden kunnen per email gestuurd worden naar
redactiebarendrecht@
barlokalemedia.nl
De brieven moeten betrekking hebben op Barendrecht en Heerjansdam.
Bij de brief altijd naam, adres en telefoonnummer vermelden.


Workshop voor kinderen bij CultuurLocaal

BARENDRECHT - In de laatste week van de zomervakantie opent CultuurLocaal de deuren voor een aantal leuke muziek- en theateractiviteiten. De jongste kinderen kunnen meedoen met een theater- en muziekworkshop op basis van het kinderboek "Bang Mannetje” van Mathilde Steijn.
Tessa Vugts en Annemarie Rijkée verzorgen samen een leuke ochtend voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De deelnemers krijgen drie kwartier les in theater spelen van Tessa, drie kwartier muziekles van Annemarie en daarna is het samen repeteren en spelen. De workshop wordt op vijf ochtenden gegeven.
"Bang mannetje is bang voor alles: spoken onder zijn bed, om op straat te gaan in zijn bloemetjesbroek”, vertelt Annemarie. "Met de kinderen gaan we bang mannetje helpen zijn angsten te overwinnen en gelijk die van de kinderen zelf.”
De workshops Bang Mannetje zijn op maandag 23 tot en met vrijdag 26 augustus van 10 tot 13 uur. Locatie is De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Deelname is gratis.
Aanmelden kan via de website www.cultuurlocaal.nl.