Dick Schumacher.
Dick Schumacher. Foto:

Dick Schumacher vertelt over oplichting

BARENDRECHT – Kaasboer Dick Schumacher en zangeres Evelyne Visser zijn dinsdag 17 augustus te gast in het programma Podium Vis op Exxact Barendrecht.

Tussen 20 en 21uur spreekt Jos Vis met Dick Schumacher, eigenaar van De Weypoort op de Middenbaan. Hij dacht dat 2017 een topjaar zou worden. Maar het werd bijna de ondergang van zijn bedrijf. Hij werd het slachtoffer van een oplichter die hem op slinkse wijze ruim een ton afhandig maakte. Inmiddels is de oplichter veroordeeld tot het terugbetalen van het gehele bedrag. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? In dit uur komt Dick dat aan Jos vertellen.

Van 21 tot 22 uur is Evelyne Visser te gast. Ze is in het dagelijks leven docente Nederlands op de Focus Beroepsacademie. Verder is Evelyne een van de zangeressen van de succesvolle coverband The Buzz –the party sensation. Net zoals andere artiesten heeft Evelyne met haar band vanwege corona niet kunnen optreden. Maar Evelyne heeft niet stil gezeten. Samen met Barendrechtse schrijver Arie Visser heeft ze een aantal nieuwe nummers gemaakt in de studio van Henk Bol. Jos heeft haar gevraagd om de nieuwe nummers in de studio te komen zingen. Uiteraard is ook Arie Visser aanwezig.
De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.