Nu aanmelden voor Beursvloer Barendrecht

BARENDRECHT – De aanmelding voor de Beursvloer Barendrecht is geopend via de website van de Barendrechtse Uitdaging.
De Beursvloer vindt op maandag 11 oktober van 16 tot 19 uur plaats op het netwerkplein van de Makro. “Het matchen op de Beursvloer gaat al weer het vierde jaar in en de groei die wij daarbij zien geeft ons een gevoel van trots”, aldus Linda Sanders. Zij is manager van de Barendrechtse Uitdaging.
Het samenbrengen van vraag en aanbod van ondernemers, maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen worden hier met gesloten beurzen uitgewisseld. ‘Het wordt vast weer een energiek gebeuren’.
Het is een gratis evenement. De uitnodiging met alle informatie is te vinden op de website van de Barendrechtse Uitdaging:

barendrechtseuitdaging.nl 


Leer een podcast maken bij Exxact Barendrecht

BARENDRECHT - Op zaterdag 14 augustus staat de tweede workshop Podcast maken op de planning bij Exxact Barendrecht.
De eerste workshop op 17 juli was een groot succes, de deelnemende kinderen gingen enthousiast weer naar huis. Er is nog plek voor de workshop op zaterdag 14 augustus. Maar wees er wel snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken.
In samenwerking met Jongerenwerk Barendrecht en Stichting Kruispunt Live van gebouw Het Kruispunt zijn er deze zomer twee workshops podcast maken georganiseerd voor het zomerprogramma van Jongerenwerk. De workshop is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Aan de hand van een leuk onderwerp neemt een echte presentator van Exxact je mee de wereld van radio en podcast in. Tijdens de workshop kan je zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.
Aanmelden kan nog tot donderdag 12 augustus door een mail te sturen naar redactie@exxact.nl. De redactie van de omroep neemt dan contact op.