Repetitie bij Harmonievereniging Barendrecht.
Repetitie bij Harmonievereniging Barendrecht. Foto:

Volwassenen bespelen opnieuw instrument

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht heeft sinds november 2015 het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV). Dit is zo'n succes dat de vereniging jaarlijks in september start met een nieuwe groep.
Muzikale vooropleiding is niet noodzakelijk. Spelenderwijs wordt het notenschrift aangeleerd. Om vast kennis te maken met dirigent en instrumenten zal in september een aantal vrijdagavonden open staan om kennis te komen maken met de groepslessen en repetities van de huidige groep vanaf 19 uur.
Wie in zijn jeugd niet de kans heeft gehad of is gestopt met een muziekinstrument bespelen, heeft nu alsnog de kans. Leden krijgen een instrument in bruikleen.
Op de kennismakingsbijeenkomst kunnen belangstellenden de instrumenten uitproberen. Vanaf de eerste les gaan de deelnemers samenspelen met andere volwassenen. Wekelijks is op vrijdag om 19 uur een groepsrepetitie . Ook volgen ze individuele lessen.
Wie al enige muziekervaring heeft, kan auditie doen bij de dirigent van het AspirantenOrkest, dat ook op vrijdagavond repeteert.
Belangstellenden zijn welkom op vrijdag vanaf 19 uur in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4. Aanmelden bij
mprooi@chello.nl geef naam, tel. nummer en geboortedatum door en eventueel voorkeursinstrument. Inlichtingen bij Maria Prooi 06-42412638.
www.harmoniebarendrecht.nl