Maak kennis met Shibashi

BARENDRECHT - Vanwege grote belangstelling organiseert Agnes Seltenrijch een extra kennismakingsles Shibashi op zondag 22 augustus van 11 tot 12 uur in de bovenzaal van MFA Kruidentuin, Kruidentuin 6.
De rustige, eenvoudige Tai-Chi-routine die uit 18 verschillende houdingen bestaat, kan zowel staand als zittend worden uitgevoerd. Door het samengaan van de juiste ademhalingstechniek met de bewegingen komen lichaam en geest tot ontspanning.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sportstichtingrotterdam3@ upcmail.nl of bel Agnes Seltenrijch op 06.83.36.95.62. De kennismakingsles is gratis. Bevalt de kennismakingsles? Dan is er de mogelijkheid om de cursus van 8 lessen te volgen bij Agnes, kosten: 60 euro.


Onderwerpen van Podium Vis

BARENDRECHT – Roddels en muziek in de aflevering van Podium Vis, dinsdag 24 augustus op Exxact Barendrecht.
Tussen 20 en 21 uur is er Exxact Boulevard, met de laatste nieuwtjes, roddels en andere onderwerpen.
Van 21 tot 22 uur vertellen Denise Marie en Marcel Koster over hun nieuwe cd ‘Trees’.


Vragen over antennebeleid

BARENDRECHT - In juli 2020 is de vijfde generatie mobiele communicatie (5G) geïntroduceerd in Nederland. De introductie van 5G is een volgende stap in het snel uitwisselen van internetdata. Maar er leven bij veel inwoners ook zorgen. Bijvoorbeeld over de gevolgen van de straling. Voor  5G moeten gemeenten het lokale antennebeleid wijzigen. EVB wil weten wat de stand van zaken in Barendrecht is.
Raadslid Richard Carlebur (EVB): "Het laatste nieuws hierover van het college dateert van 15 juli 2020. Het college schreef toen dat lokaal antennebeleid ging verkennen. En dat er een participatieproces zou komen met inwoners en omwonenden van antennes. Sindsdien is het stil. Wij willen net als veel inwoners weten waar we staan.”