André Rieu. (foto: André Rieu Productions)
André Rieu. (foto: André Rieu Productions) Foto: Marcel van Hoorn

André Rieu te zien in Theater Het Kruispunt

BARENDRECHT - André Rieu is terug met zijn hartverwarmende zomerconcert ‘Together Again’. Te zien op zaterdagavond 18 september en zondagmiddag 19 september in Theater het Kruispunt. Weliswaar niet live op het podium, maar wel levensecht op het witte doek van het Barendrechtse theater.

De Maastrichtse 'Koning van de Wals' heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt in de film artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om het publiek te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel.

Aanleiding voor het maken van de film was het vervallen van de live-concerten als gevolg van de coronamaatregelen. Daardoor moest Rieu optredens in binnen- en buitenland laten vervallen.

André Rieu’s 2021 Zomerconcert Together Again is te zien op zaterdag 18 september, 20.15 uur en zondag 19 september, 14 uur in Theater Het Kruispunt. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl/andrerieu of telefonisch te reserveren via 0180-615958.