Spoken word in Het Kruispunt

BARENDRECHT – Vanavond, donderdagavond 26 augustus, houden Spruit eten en drinken en de Bibliotheek AanZet van 20 tot 22 uur een Spoken Word avond in Het Kruispunt.
Acht aanstormende talenten krijgen een unieke kans om op te treden voor publiek. Het wordt een gezellige avond waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van woordkunst. In de pauze is er pianospel van Jasper de Koning.
Na de optredens bepaalt het publiek wie de winnaar van de avond is.
De presentatie en de uitreiking van de publieksprijs is in handen van hiphopmuzikant Kay Slice.
De deelnemers zijn: Danielle Urbina, Kees-Jan Visser, Mona Thomasse, Liselore Suur, Joshua Snijders, Tess Ravensberg, Roan Kasanmondai en Brandon Taylor.
Na 22 uur wordt er muziek gedraaid en is er gelegenheid tot napraten en na borrelen. De toegang is gratis, drankjes voor eigen rekening. Aanmelden via: denise@
spruitbarendrecht.nl

Podcast
workshop bij Exxact

BARENDRECHT - Afgelopen zomer heeft Exxact twee keer een workshop podcast maken gegeven. Samen met presentator Ellen Schoenmaker hebben kinderen tussen de 8 en 12 jaar een podcast gemaakt in de studio van Exxact. Tijdens de workshop hebben de kinderen een kijkje achter de schermen gekregen in een echte radiostudio. Daarna hebben ze een eigen podcast bedacht en opgenomen. Deze zijn nu te beluisteren. In de podcasts gaan de kinderen met de presentator in gesprek over "Toen en nu” en "Robots”. Luister nu naar de podcasts via de Exxact App, www.exxact.nl of Spotify.
Sinds dit voorjaar is er elke week een nieuwe podcast te beluisteren via de verschillende kanalen van Exxact. Elke donderdag staat er een podcast klaar. Zo zijn er podcasts over bewegen, lifestyle, gezondheid, muziek, theater en boeken. Wie ook een keer wil meedoen met een podcast over een leuk onderwerp of wie een leuk idee heeft, kan mailen naar podcast@exxact.nl .