Schelling in Sportcafé

BARENDRECHT – Jos Vis ontvangt vanavond, donderdag 2 september, van 19 tot 20 uur  in zijn programma Sportcafé op Exxact Barendrecht: Koen Schelling.
Koen is bestuurder technische zaken bij HockeyClub Barendrecht en voorzitter van de TC. Dat is hij zowel voor de dames als de heren selecties. Hoe staan de selecties ervoor? Wat zijn de verwachtingen voor het seizoen 2021-2022. Vanavond geeft hij het antwoord.
Daarnaast is Wouter vd Pas aan de telefoon. Wouter is onder meer buursportcoach en coördinator van het sport – en beweegakkoord Barendrecht. Hij heeft het laatste nieuws over Walking voetbal bij vv Smitshoek en het sport- en beweegakkoord.
Op 9 september is Nico Tempelman te gast.

Bridge-seizoen  begint weer

BARENDRECHT - Bridgeclub Hartenvrouw Barendrecht begint op 13 september de nieuwe competitie. Er wordt op maandagmiddag gespeeld in de kantine van BVV op Sportpark De Bongerd. Aanvang 13 uur (aanwezigheid 12.45 uur). Het seizoen van 30 middagen wordt in 2 lijnen(A en B) 5 competitieronden van elk 6 wedstrijden gespeeld. Nieuwe leden zijn welkom. Nadere informatie bij wedstrijdsecretaris Jan Geleijns, 0643194047.

Pilates in MFA Waterpoort

BARENDRECHT - Rianne van Beveren geeft lessen Pilates in MFA Waterpoort.
Pilates is ook geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen (klachten aan rug, nek of bekken), of om je lichaamsvorm weer terug te krijgen na een zwangerschap. Rianne van Beveren geeft al 15 jaar Pilateslessen.
De lessen zijn op maandagavond, dinsdagochtend en woensdagavond in zaal "De Wave” in MFA Waterpoort, Middeldijkerplein 9. Er zijn nog enkele plekken vrij op de dinsdagochtend en op de woensdagavond.
Meer informatie bij Rianne van Beveren via 06-12620193 en a.beveren@kpnplanet.nl en op
www.riannepilates.nl