Film ‘Onderweg naar Rome’ gaat in première

BARENDRECHT – In acht kerken gaat op zaterdag 11 september om 20 uur de film ‘Onderweg naar Rome’ in première.

Van februari tot augustus dit jaar heeft stichting Hart voor Barendrecht op verschillende locaties in Barendrecht filmopnames gemaakt voor de verfilming van het vervolgverhaal op de film ‘Terug naar Nazareth’. ‘Onderweg naar Rome’ is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Er is gelegenheid de filmpremière ‘live’ bij te wonen in diverse kerken in Barendrecht: St. Augustinus Parochie, Bethelkerk, Carnisse Haven, Diamantgemeente, Dorpskerk, Immanuëlkerk en de Maranathakerk. Toegang is gratis, vooraf aanmelden wel verplicht. Hoe en bij wie is te vinden op de site www.hartvoorbarendrecht.nl. Uiterlijk 10 september wordt per mail (of telefonisch) bevestigd of de première ‘live’ kan worden bijgewoond.
Een aantal kerken zendt de film ook via de eigen digitale kanalen uit. Ook Hart voor Barendrecht zendt de film op het eigen YouTube kanaal uit.

In de film ‘Onderweg naar Rome’ vertelt één van de apostelen waartoe Jezus Christus op aarde is gekomen, wat Hij voor de mensheid heeft gedaan en wat dit nog steeds voor ons en de wereld betekent. Het kernteam van het filmproject ziet reeds terug op een waardevolle verbinding die tussen de veertig vrijwilligers uit verschillende kerken in Barendrecht is ontstaan. Tot de première is ‘Onderweg naar Rome’ dagelijks te volgen op diverse sociale media
(@hartvoorbarendrecht).

Mail voor vragen of informatie naar info@
hartvoorbarendrecht.nl.