(foto's: Sanne Cogenbach en Otto van Duijn)
(foto's: Sanne Cogenbach en Otto van Duijn) Foto:

Zomerse activiteiten Het Kruispunt

BARENDRECHT - In het kader van het Zomerprogramma van Barendrecht hebben alle organisaties in Het Kruispunt gedurende de hele zomervakantie activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren. 

Meiden tussen de 11 en 14 jaar konden in het restaurant in Het Kruispunt genieten van een lekker kopje thee, lekkernijen en zich ondertussen vermaken met een Kletspot. Hierin zitten allemaal grappige vragen waardoor je elkaar beter leert kennen.  Er zaten veel grappige vragen tussen, dus er is veel gelachen.

Zo'n zestig kinderen tussen de 2 en 5 jaar en hun ouders hebben op recreatie- en kinderboerderij De Kleine Duiker genoten van een optreden van gitarist en zanger Gerard Laurens. Op Natuurgoed Ziedewij organiseerde Theater het Kruispunt een heel leuk minifestival voor peuters en kleuters.

Exxact Barendrecht leerde kinderen tussen de 8 en 12 jaar hun eigen podcast te maken. De radiomakers in spé kregen een kijkje achter de schermen in een echte radiostudio. Daarna bedachten ze een eigen podcast en namen deze op. De podcasts zijn te beluisteren via de gratis Exxact App,
www.exxact.nl of Spotify.