Open huis KunstCreatief

BARENDRECHT – Op zaterdag 4 september van 12 tot 16 uur opent KunstCreatief de deuren van haar ateliers voor het Open Huis. De kunstenaars staan klaar om de bezoekers welkom te heten in hun ateliers. Tijdens de demonstraties kunnen ze zien hoe een kunstwerk tot stand komt.
Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag in één van de vele doorlopende mini-workshops die gegeven worden. Wie dit seizoen nog meedoen aan een cursus kan zich laten informeren door de coördinatrice Inge Flohr of andere leden van het KCB Team en meld je terplekke aan. Aanmelden kan ook via www.kunstcreatief.nl .

Het open huis wordt gehouden in De Baerne, Buitenlandse Baan1 in Barendrecht.


Computerspreekuur weer van start

BARENDRECHT- Per 1 september start het computerspreekuur in Bibliotheek AanZet, locatie Het Kruispunt weer. Door Corona lag het spreekuur stil, maar nu staan de vrijwilligers weer elke woensdag van 10 tot 12.30 uur klaar om alle computer, telefoon of tablet vragen te beantwoorden. Vanaf september is de dienst ook geheel gratis. Voorheen werd er een kleine bijdrage gevraagd. Tijdens het spreekuur kunnen mensen zonder afspraak langskomen in Het Kruispunt, Middenbaan 111. Het spreekuur is een dienst van KijkopWelzijn. Meer informatie? Mail dan wenv@kijkopwelzijn.nl.