Talent bij Jeugdtheater

REGIO – Op 3 september gaat de voorstelling Niets in première in het Hofpleintheater in Rotterdam. Twee talenten uit Barendrecht, Dimphy de Kruijf en Sem van de Graaf, spelen in deze fysieke thriller die vragen oproept over de angst voor een zinloos leven.
De voorstelling is geïnspireerd op een omstreden boek Niets van de Deense schrijver Janne Teller.
Vrijdag 3 september om 19.30 uur gaat de voorstelling in première in het Hofpleintheater. De voorstelling speelt vervolgens tot en met zondag 19 september. Kijk voor de speeldata en –tijden, de trailer en het reserveren van kaarten:
Jeugdtheaterhofplein.nl 


Buitenspeeldag en
openluchtbioscoop

HEERJANSDAM – De Buitenspeeldag en de openluchtbioscoop kunnen doorgaan.
Op woensdag 8 september is de Buitenspeeldag van 13 tot 17 uur in de speeltuin Aalbespad. Kinderen tot 13 jaar kunnen gezellig komen springen, knutselen, genieten en spelen. Gratis toegang.
Op zaterdag 18 september is de Openluchtbioscoop op het terrein van de ijsbaan. Vanaf 20 uur worden er twee films gedraaid. Neem zelf een stoel en een dekentje mee. Gratis toegang.
De activiteiten zijn een initiatief van de Heerjansdames.


Alzheimercafé weer live

BARENDRERCHT- Het Alzheimercafé kan weer live worden gehouden. Het thema op 15 september is Dementie en bewegen. Het Alzheimercafé wordt georganiseerd door Laurens, KijkopWelzijn en Aafje.
Tijdens het Alzheimercafé is er een gesprek met Saskia Hanewinckel. Zij vertelt over het belang van bewegen en aan de hand van voorbeelden.
De avond wordt gehouden in bibliotheek in het Kruispunt. Inloop vanaf 19 uur, start van het programma 19.30 uur.
Aanmelden kan via
 m.burger@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.