Zaterdag Bruggentocht bij Barrhopoort

BARENDRECHT – Tourclub TC Barropoort houdt op zaterdag 11 april de Bruggentocht, een prachtige toertocht door de Biesbosch en Noord-Brabant. Er zijn twee afstanden te rijden: 75 en 115 kilometer. Iedereen is welkom bij deze tocht, lid of geen lid, racefiets of niet.
De routes zijn volledig uitgepijld met bordjes, zodat de deelnemers kunnen genieten van de mooie omgeving en de schitterende natuur. Vanzelfsprekend doen de tochten hun naam eer aan en wordt een aantal bruggen ‘bedwongen’, waaronder de Dordtse Brug, de Moerdijkbrug en de brug over de Noord. Onderweg is een koffiestop ingelast. Inschrijven kan in het clubhuis. Alle informatie is ook te vinden op www.barrhopoort.nl

De startlocatie is Clubhuis TC Barrhopoort op Sportpark de Doorbraak, Zuider Carnisseweg 103, 2993 AZ Barendrecht. Van 9 tot 10 uur is de start voor de 115 km. Kosten 4 euro voor NTFU leden en 6 euro voor niet-NTFU leden. Van 9 tot 11 uur voor de 75 km. Kosten 3 euro voor NTFU leden en 5 euro voor niet-NTFU leden.

Voor verdere informatie kan een mail gestuurd worden naar info@barrhopoort.nl .


Tempelman in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 9 september van 19 tot 20 uur, ontvangt Jos Vis in het programma Sportcafé op Exxact Barendrecht: Nico Tempelman.
Tempelman is jarenlang sportjournalist geweest, hij was PR man bij Puma en voetbalde bij vv Smitshoek. Ook speelde hij voor Phoenix 5, waarmee Nico kampioen werd en degradeerde. Hij was secretaris en speler van zvv De Stapper '76. Op dit moment is hij als journalist werkzaam bij De Oud Rotterdammer. Alle reden voor Jos om met hem te praten over het voetbal vroeger en nu.
Verder aan de telefoon Willem Booij. Wim wordt de komende maand (opnieuw) als voorzitter benoemd bij KV Vitesse.

Volgende week 16 september is Gertjan van der Linden (hij won als bondscoach van de Nederlandse rolstoelbasketbaldames goud op de Paralympische Spelen in Tokio) te gast.