Startdag bij KV Vitesse

BARENDRECHT - Zaterdag 11 september zal korfbalvereniging Vitesse de nieuwe veldcompetitie feestelijk inluiden met een startdag waarop van alles te doen is. Bovendien spelen bijna alle teams thuis, dus de hele dag korfbal op De Bongerd.

Hoofdsponsor Cazdak heeft het contract met Vitesse voor opnieuw drie jaar verlengd en dat is zeker in deze tijd fantastisch nieuws voor Vitesse. De vereniging is Pieter Roterman, mede-eigenaar van Cazdak en kind van de club, bijzonder erkentelijk voor zijn financiële steun, waardoor Vitesse weer een aantal jaren vooruit kan kijken.

Ook de technische staf heeft de contracten verlengd. Peter Spek, Nathan van Helden en Mandy Wigant zullen ook in het seizoen 2021/2022 de technische staf vormen van Vitesse 1 en 2. “Na anderhalf jaar noodgedwongen ploeteren tijdens de pandemie kan er nu hopelijk doorgepakt worden. Dat doet Vitesse op het veld in de eerste klasse, dus de ploeg met ambitie kan zich direct laten zien op een hoger niveau”, stelt het bestuur.

De accommodatie van Vitesse is in het afgelopen jaar stevig aangepakt en van een frisse eigentijdse look voorzien. De kantine zal op de startdag dan ook symbolisch worden ‘heropend’. Dit alles vindt plaats vroeg in de avond, direct na de thuiswedstrijd van Vitesse 1. Het vlaggenschip begint de pittige competitie op De Bongerd om 16.30 uur tegen het Zeeuwse Fortis.


Proeftrainingen bij KV Vitesse

BARENDRECHT - Voor jongens en meiden van 3 tot en met 8 jaar organiseert Korfbalvereniging Vitesse in september proeftrainingen. Deze vinden plaats op de woensdagmiddag op de sportvelden van Vitesse aan De Bongerd, Dierensteinweg 6B.

Korfbal is een sport waar actie, plezier, balvaardigheid en samenspel bij elkaar komen. In deze training komt dit volop aan bod. Er zijn twee groepen:
Kinderen van 3 tot en met 5 jaar doen mee met de leeuwtjes-training met superleuke korfbalspelletjes.
Kinderen van 6 tot 8 jaar doen mee met de F-training waarin zij op diverse manieren kunnen kennismaken met korfbal spel
De proeftrainingen zijn een leuke manier om het korfbalspel te ontdekken. De trainingen vinden plaats op de woensdag van 17.30 tot 18.30 uur. Alle belangstellenden zijn welkom. Meer informatie en aanmelden via ctz@
kvvitesse.nl .