Ed Aldus was één van de deelnemers aan de streekmarkt.
Ed Aldus was één van de deelnemers aan de streekmarkt. Foto:

Ontvoerders aangehouden

BARENDRECHT - De politie heeft op 6 juli en op 7 september drie verdachten van een beroving en gijzeling aangehouden. De mannen zouden in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 juni in Barendrecht hebben toegeslagen. Het gaat om mannen van 19 jaar uit Rotterdam, 20 jaar uit Barendrecht en 15 jaar uit Rotterdam.
Het trio zou het slachtoffer uit Dordrecht op de parkeerplaats aan de Achterzeedijk overvallen hebben. Ze mishandelden en bedreigden de man en duwen hem in zijn eigen auto. Hij werd gedwongen zijn pincode en bankpas af te geven, waarmee de daders bij automaten geld van zijn rekening haalden. Uiteindelijk werd het slachtoffer uit zijn auto gezet.


Laatste streekmarkt van het jaar

BARENDRECHT - De Kleine Duiker hield woensdag de tweede streekmarkt. Het was gelijk de laatste voor dit jaar, want de boerderij gaat verbouwen. In december is er wel een kerstmarkt. De volgende streekmarkt is in april.
Nieuw waren deze keer onder meer de kramen van de Snuffelmarkt en van weerman Ed Aldus. Hij verkocht zijn Vogelkalender 2022. Deze is voor 12,50 euro te koop viade website  edaldus.nl en bij The Read Shop op de Middenbaan.